Een nieuwe liefde..

Nu de herfst ons land binnen dringt, ben ik opzoek gegaan naar nieuwe mooie kleuren kralen voor dit seizoen. Tijdens deze zoektocht kwam ik mijn nieuwe liefde tegen..

Dat ik gek op Swarovski ben wisten jullie al, Maar sinds kort heb ik daar een nieuwe liefde bij. Vooral de glinstering van Swarovski spreekt me erg aan. De fonkeling die deze stenen geeft als je ze verwerkt in een armband, zorgt ervoor dat je blijf staren naar deze prachtige stenen. Niet heel gek dus dat ik er enorm verliefd op ben. Maar wat maakt nu juist mijn nieuwe vondst zo bijzonder dat ik mijn geliefde Swarovski even aan de kant heb laten liggen?

Mijn nieuwe liefde zijn gemêleerde glaskralen. Deze kralen vonkelen niet zoals Swarovski doet en zijn niet zo duurzaam als Swarovski. Wat me zo trekt aan deze kralen is dat ze juist gemêleerd zijn. Jaa duh!, zal je nu wel denken. Maar gemêleerd houdt in dat de kralen bestaan uit verschillende soorten tinten van dezelfde kleur. En dat is wat de kralen zo bijzonder maakt. Geen enkele kraal is hetzelfde, wat een super mooi en speels effect geeft. En ze zijn ook nog eens minder duur dan Swarovski!

Tja ik kan het niet anders zeggen dan, ik ben verliefd. En jij?

IMG_0324.JPG

Advertenties

One thought on “Een nieuwe liefde..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s